Tessel 126reviews

 
Tessel 126 is deelnemer aan op-Vakantie.nl > LangsdeKust.nl > opdeWadden.nl > op-Texel.nl


Samenvatting van reviews van Tessel 126

De 25 meest recente reviews worden getoond.


Algemeen

Locatie

Faciliteiten

Schoon

Comfort
Prijs/
Kwaliteit

Wij hanteren ons reviewbeleid.

Anoniem - Ouder stel 1 huisdier in aug 2022

Alles OK


Herman Kobes - Ouder stel in aug 2022

Super genoten
  • Geen


Christiana Greiss - Vriendengroep 1 huisdier in aug 2021

Klein, aber fein
  • Gute Lage
  • Einrichtung Neuwertig, genug von allem vorhanden
  • Gut für eine Person? für 2 Personen etwas klein
  • Nette Begrüßung mit Juttertje
  • Beschreibung auf Ferienmiete ist etwas wiedersprüchlich zu Gegebenheiten (2 Schlafzimmer, GästeWC)
  • Wohnung ist sehr dunkel


Fam.Bootsma - Ouder stel in jul 2021

Tessel 126
  • Geen10 omdat het een vrij donker verblijf is


jitske meinema smid - Ouder stel in jul 2021

Mooi appartement met terras vlak bij zee en winkels. Buiten het dorp gelegen waardoor heerlijk rustig en lamdelijk
  • Rustig en landelijk gelegen maar wel vlakbij alle voorzieningen


A. Roos van Raadshoven - Jong stel 1 huisdier in jul 2021

Weekje Texel
  • Dichtbij het bos voor de hond .


John & Tineke van Bunderen - Ouder stel in jun 2021

Prima verblijf.Zeker voor herhaling vatbaar
  • Van alle gemakken voorzien
  • Werkelijk aan alles is gedacht
  • Goede nieuwe matrassen


Bakker - Familiegroep in mei 2021

Eenvoudig doch comfortabel verblijf.
  • Bij ongemak zoals lampje wat vervangen moest worden, snelle service door vriendelijke onderhoudsman.
  • In de badkamer was regelmatig een rooklucht van sigaretten te ruiken, ws van rokers buiten of op andere locaties waarvan de rook in het ventilatiesysteem kwam. W.s moeilijk op te lossen maar wel hinderlijk, vooral `s ochtends.
  • Ik had het prettiger gevonden als de verlichting boven de eettafel minder fel was.

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

We zullen de lamp boven de eettafel nakijken; die is onlangs vervangen, wellicht door een te zwaar exemplaar.
Binnen appartementen mag niet gerookt worden, Als er zich rook verspreidt door het ventilatiesysteem, dan negeeert iemand in een appartement dat voorschrift en mgelijk is er iets mis met het ventilatiesysteem in een ander appartement.... We gaan er naar laten kijken.
Dank u voor de terugkoppeling.


Fam. Van Diepen - Van Bockxmee - Ouder stel 1 huisdier in apr 2021

Uitstekend verblijf!

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

We zijn blij dat het appartement, waarin we zelf met enige regelmaat verblijven, ook bij onze gasten waardering kan vinden.


Eke + Wâtte - Ouder stel in apr 2021

Zeer comfortabel appartement wel wat donker door de hoge bomen
  • Heerlijke bedden
  • Jammer dat het wat donker is door de hoge bomen aan de overkant van het pad, bij erg warm weer wel fijn.


Nikki kolfschoten - Gezin met jonge kinderen in mrt 2021

Heerlijk weekendje texel

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

Wow!


Anoniem - Ouder stel in aug 2020

126


Mw. Jolien Prijs - Ouder stel in aug 2020

fijn appartement
  • De onderlakens van het bed waren erg warm

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

Bedankt voor uw reactie. Alles was erg warm deze week - de langste hittegolf die we ooit in Nederland hebben meegemaakt. Gelukkig is het dan op Texel toch nog een paar graden koeler dan elders.


arend schonewille - Ouder stel in jul 2020

redelijk


Anke van Roosmalen-Kohl - Jong stel 1 huisdier in jun 2020

Goed appartement voor een heerlijk verblijf op Texel
  • Je loopt zo het bos in, goede ligging t.o.v. De Koog, het strand.
  • Alles wat je zou kunnen gebruiken tijdens je vakantie is aanwezig

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

Oei! Wat valt er nu nog verder te verbeteren? `-) Bedankt voor deze terugkoppeling. We zien u graag terug.


F. Grimmelijkhuizen - Ouder stel in mrt 2020

Goed verblijf


Nandi und Hank Bergfeld - Ouder stel meerdere huisdieren in sep 2019

Nandi und Hank Bergfeld
  • Ordentlich, sauber, nette Einrichtung, alles ok.
  • Obwohl nur 1 Hund erlaubt war, durften wir nach der Beschreibung unserer beiden Hunde (Begleithundprüfung,Haftpflicht, Impfpass, Seniorenheimbesuchshunde) den Urlaub auch mit beiden in dieser Ferienwohnung verbringen.
  • Bei Ankunft sehr gut gereinigt. Wir haben vor unserer Abreise die Wohnung `besenrein` verlassen. .

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

Es freut uns das Sie sich ganz wohl gefüllt haben. Vielleicht bis ein nächstes Mahl?


G.J. Huijzers - Ouder stel 1 huisdier in sep 2019

heel fijn appartement
  • alles aanwezig wat je nodig zou kunnen hebben
  • goede bedden, goed zitcomfort

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

Dank u voor de reactie. We zien u graag weer eens terug. Ook volgend jaar 2020 verhuren we weer (vanaf 1 maart).


Anoniem - Jong stel 1 huisdier in sep 2019

Uitstekend

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

Dank u. We zien u graag een keer terugkomen!


D. Kunz - Ouder stel 1 huisdier in sep 2019

Comfortabel

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

Fijn dat uw korte verblijf in ons appartement uw positieve waardering krijgt. We zien u graag nog eens terug.


A. Schreurs - Ouder stel 1 huisdier in aug 2019

Fijne vakantie gehad. Een aanrader
  • Makkelijk te bereiken, en lekker centraal
  • Geen op of aanmerking
  • Appartement was goed schoon
  • Alleen de matrassen waren niet echt om over naar huis te schrijven


Martin de Vreede - Gezin met oudere kinderen in aug 2019

Weekje Texel
  • Mooie ligging nabij natuurgebied.
  • Appartement is van alle gemakken voorzien, zoals vaatwasser, oven/magnetron, windscherm op het terras, zelfs een chrome cast.


van Loon - Ouder stel in jul 2019

relaxt zoals vakantie hoort te zijn

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

Fijn dat u het goed naar de zin hebt gehad. Wellicht tot een volgende keer?


Fr. Sonja M�ller - Gezin met oudere kinderen 1 huisdier in jul 2019

Entspannter interessanter Urlaub

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

Danke. Ja die "Faciliteiten" voor Ort sinds vor allem Strand, Wald and Dünen. Aber auch das Hallenbad und die Reitereien sinds nicht weit weg. Wir vermieten vorzüglich an Erwachsenen mit oder ohne Hund. Für Kinder sinds wenig Spielzeuge vorhanden.


Anoniem - Ouder stel 1 huisdier in jun 2019

Schöner erholsamer Urlaub
  • Die Bäume gegenüber der Terrasse können gekürzt werden

Reactie van de verhuurder M. en M.G. Schrijvershof

Es freut uns das Sie einen guten Urlaub hatten in unserer Wohnung. Leider war durch ein Misverständnis beim Verwalter die Reinigung zu Spät, das Heisst: Sie waren schon bei der Wohnung eingetroffen als die Enreinigung für die vorherigen Gäste noch statt finden musste. Wir haben Vorbeugungsmassnahmen abgesprochen um solche Unannenehmligkeiten in der Zukunft zu verhindern.
Danke für Ihre Rückmeldung.


Meer info van Tessel 126
Informatie over vakantie op op-Texel.nl:
Voorpagina Lastminute Beschikbaarheid
op-Texel.nl is onderdeel van opdeWadden.nl
opdeWadden.nlLastminuteBeschikbaarheidWaddengidsNoordzeekustgidsMeer Vakantie...

© 2000-2022 op-Texel.nl                       Privacyverklaring                 Sortering Zoek & Boek resultaten